U utakmici 20. kola Prve HNL nogometaši Hajduka su kao gosti pobijedili Varaždin sa 3:0 (1:0), a utakmica je ušla u povijest jer je po prvi put došlo do VAR-provjere u HNL-u.

VEZANI SADRŽAJ:

Hajduk je nakon 189 dana u Varaždinu ostvario prvu pobjedu na gostovanjima u HNL-u.

Komentar utakmice dao je trener Hajduka Igor Tudor.

“Treba čestitati igračima prvenstveno zbog ove livade na kojoj smo igrali, gdje nikad nije sigurno da će bolja ekipa pobijediti. Tri stative, prečke, dosta šansi, s obzirom da je prva utakmica mi smo zadovoljni, idemo dalje. Tahiraj je bio solidan, dobio je žuti pa sam se bojao drugog te sam ga zamijenio. On mi je bio dobar na pripremama, dosta je odgovoran u oba smjera. Za ovu ulogu koja je dosta zahtjevna bit će prilika za svih, to je sigurno”, rekao je Tudor pa prokomentirao VAR koji je dao Hajduku tri čista penala.

“Blaženi VAR. Neka bude ovako dobar svaku utakmicu. VAR će sigurno pomoći ekipi koja je bolja, ali važno je da i ljudi koji su tu imaju poštenje, izaberu prave situacije i ocijene ih na najbolji mogući način. Ja sam za VAR, on je i u Serie A donio puno dobrih stvari”, rekao je Tudor, piše Index.
1 KOMENTAR

  1. Ako VAR bude ovako išao na ruku, nogu ili koji već organ Hajduku, ove se godine, u doba Korizme, Hajduk od svega neće morati odreći titule prvaka 😉

Comments are closed.