Tri osobe koje je policija privela u subotu nakon pucnjave u Splitu puštene na slobodu, piše Dnevnik.hr.

“Bile su dovedene u policiju, s njima su obavljeni razgovori te su jučer pušteni na slobodu. Protiv njih nisu podnesene nikakve prijave”, objavio je novinar Nove TV Mario Jurič.

No, nije sasvim sigurno o kome se radi. Jedan od puštenih mogao bi biti brat Filipa Zavadlava.

Podsjetimo, sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je jučer istražni zatvor Filipu Zavadlavu (25) osumnjičenom za trostruko teško ubojstvo i općeopasnu radnju.

Istražni zatvor mu je određen zbog straha da bi na slobodi mogao ponoviti nedjelo, ali i posebno teških okolnosti počinjenja kaznenih djela. Osumnjičenik je bio nesposoban dati svoju izjavu, stoga je pozvana sudska psihijatrica koja je ocijenila da on nije raspravno sposoban, zbog čega je određeno kako će biti upućen u Svetošimunsku bolnicu u Zagrebu.

U Zagreb je stigao sinoć kasno navečer.

1 KOMENTAR

 1. Godinama gledamo pravednike osuđene na duge robije .., kriminalce na slobodi .., Protivno Ustavu mnoge donešene zakone..,
  koji pogoduju kriminalu ,
  a uništavaju živote građana .
  varanje tokom izbora , truju nas hranom , iz zraka i sl..

  To nam sve rade hdz-sdp sa satelitima .
  Čemu se čuditi takvom stavu .., policija ne štiti građane već sistem ..,
  prodani su poput Juda .
  Znaju jako dobro da izvršavaju radnje koje se protive mnogim zakonima
  a najviše Ustavu RH.

  Glavni razlog svega rasula je Hrvatski narod .., građani …,
  koji se Ne odazivaju tokom izbora i
  koji ih podržavaju .

  Živimo u dužničkom ropstvu . Zadužili nas da bi morali po tome svi hodati po draguljima . Gdje je taj novac ??? Jeste li se ikada pitali odakle političarima za mil. jamčevine , jahte , vile itd .

  -HDZ Vlada i njihovi ministri zadužili su Hrvatsku sa preko 135,0 mlrd. kn ili 57,5% za trajanja mandata njihove Vlade od 17 godina.

  -SDP Vlada i njihovi ministri zadužili su Hrvatsku sa 100,0 mlrd. kn ili 42,5% za trajanja mandata njihove Vlade od 7 godina. U ukupnom dugu od 70,0 mlrd eura, to je dug države oko 35,0 mlrd. eura sa kamatama bez reprogramiranih kredita i dodatnih garancija.
  Moramo napomenuti da je HDZ bio 10 godina duže na vlasti, a zajedno sa SDP-om skoro podjednako su zadužili Hrvatsku, osim u vrijeme ministra B. Škegre koji je uveo PDV, iako je sve pripreme obavio ministar Božo Prka.

  SVI koji podržavaju takve ljude ., kradu li …ili šutke prelaze preko toga tj. drže “vreću ” lopovima .., KRIVI su isto .

  – NARAVNO .., TREBA UZETI PRAVDU U SVOJU RUKE .., na to ste nas natjerali .
  Mnogi su si iz očaja oduzeli živote .., ali Filip je našao drugi put ..,
  što pozivamo i druge očajne građane .

  NEKA KRIVCI PLATE ZA SVOJA NEDJELA . .., na kraju što su tražili to su dobili …, kako su živjeli , tako su i završili .
  Ako ikoga treba osuditi
  to je sistem koji je zakazao .

  Filip je samo žrtva koja je branila svoj goli život,
  te svojim činom sigurno je i spasio mnoge druge živote .
  Neće Vlast .., MORA narod .
  Eeee.,DOSTA je .

  https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/crna-kronika/3629389/poznati-psihijatar-pozitivno-o-grupama-podrske-splitskom-ubojici-nisu-agresivni-porucuju-da-se-zele-boriti-protiv-dilera/?utm_source=vijestiFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&utm_content=RTLdanas&fbclid=IwAR2_cwBOhLnWdjx652RpDn4h6pq1qGqE7TvG5ZR0RfYBUwQE1uG3JuxCilA

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime