TRILJ Odigrana humanitarna utakmica za teško bolesnog Sinišu Zubca: “Natjerali ste mi suze na oči”

Odigrana je humanitarna utakmica u kojoj su snage odmjerili MNK Trilj i HMNK Vrgorac

U nedjelju navečer, s početkom u 18 sati, u Sportskoj dvorani Trilj odigrana je humanitarna utakmica u kojoj su snage odmjerili MNK Trilj i HMNK Vrgorac. Sav prihod od ulaznica bio je namijenjen je teško oboljelom Siniši Zubcu. Ulaznica je koštala 10 kuna, a ukupno je prikupljeno 5.400 kuna.


Gosti iz Vrgorca u nedjeljnoj utakmici slavili su rezultatom 5:2.

Siniša Zubac bio je dirnut gestom svojih suigrača, sumještana i ostalih. “Ljudi moji dragi, natjerali ste mi suze na oči i takli me do srži. Vaš sam dužnik i Hvala svima još jednom” – poručio je nakon humanitarne utakmice.

Organizator ovog događaja, MNK Trilj, nakon utakmice je poslao zahvalu na svojoj Facebook stranici:

“Ovim putem želimo se zahvaliti svima na posjeti, a posebno se zahvaljivamo vama, dragi sportski prijatelji iz HMNK Vrgorac. Hvala svima koju su pripomogli u organizaciji: studio XXL (Ante Gusić) Club MODENA Trilj, Kazika Irish pub – Trilj Kavana Carpe Diem, Frizerski saloni Michelle Split Frizerski salon Mirko Trilj, restoran Lovac, restoran- pizzeria Marinero- Trilj, restoran Osmina – Blizanci, Jabuka, Triljske mažoretkinje, a posebno hvala gospođi Ireni Bradarić te našem Ivanu Pesi Kozini i grupi Ozon. Hvala našem prijatelju iz Imotskog na prigodnim majicama za naš MNK Trilj, gospodinu Denisu Mandiću, hvala Vina Anđelić d.o.o i gospodinu Šimunu Anđeliću. Ljudi, od srca vam hvala” – stoji u zahvali kluba.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0