Podijelite

Na kraju drugog dijela priprema, koju je Hajduk odradio u Sloveniji, trener Željko Kopić je komentirao svoje viđenje priprema te najavio početak nove sezone, koja starta u četvrtak utakmicom protiv bugarske Slavije.

Sjajna igra sedam dana uoči početka nove sezone. Kako ste zadovoljni današnjom prezentacijom?

– Odradili smo uspješno ovaj tjedan s ove dvije utakmice. Danas je bilo dobro, bili smo rastrčani, zabili smo četiri gola, imali smo još prilika tako da sam u ovom trenutku zadovoljan.

U petak se vraćamo u Split, subota je slobodan dan, a u nedjelju startamo sa završnim priprema.

Napadački ste dobro funkcionirali, a i obrana je jako dobro funkcionirala?

– Bili smo dobri u duelima, dosta dugih lopti smo osvajali. Ovo je bila dobra potvrda posjeda lopte, odigrali smo dobru utakmicu.

Na čemu je Hajduk temeljio mjesec dana priprema?

– Na naprednom radu, kako individualno tako i timski. Na nama je da iz sebe izvučemo maksimum, da budemo što kvalitetniji. Vjerujem da smo se dobro pripremili i da imamo dosta prostora za napredak tako da u prvoj utakmici budemo na najvišoj mogućoj razini.

U drugom pretkolu stiže bugarska Slavia?

– U ovom trenutku nam je bio prioritet odraditi pripreme na pravi način. Toni Golem je gledao prvu utakmicu, Zlatko Bašić drugu, napravit ćemo kompletnu analizu svega što smo vidjeli i napraviti ono što svi očekuju, a to je prolazak u sljedeće pretkolo.

Je li Hajduk spreman za početak sezone?

– Generalno jesmo. Odradili smo dosta toga, dočekat ćemo spremni prvu utakmicu, ali kroz kvalitetan sustav rada možemo biti još bolji.

Koliko iščekujete Vašu prvu utakmicu?

– Sretan sam što sam trener Hajduka, to je prva europska, ali svaka koju vodim na klupi Hajduka mi je jednako bitna, svakoj sam jednako posvećen. Vjerujem u dobre rezultate i dobru igru – zaključio je trener bijelih.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime