Podijelite

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova. 

Stanovi Jadran d.d. za rad u Splitu traže Računovođu (m/ž). Osim VSS ekonomskog smjera, potrebno je radno iskustvo na računovodstvenim poslovima te samostalno knjiženje i izrada financijskih izvještaja. Prijavite se putem brze prijave!

Ribola d.o.o. za rad u Šibeniku i Splitu traži Voditelja poslovnice (m/ž).  Neka od zaduženja idealnog kandidata biti će upravljanje timom i organizacija rada djelatnika, briga o asortimanu i zalihama, naručivanje robe i uredno vođenje robne dokumentacije te praćenje i provođenje dogovorenih prodajnih i promotivnih aktivnosti i internih pravila poslovanja. Prijaviti se možete ovdje.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za svoga klijenta Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o. traži više motiviranih i odgovornih osoba za rad na poziciji Tehničar izgradnje (m/ž). Mjesta rada su Zagreb, Split, Rijeka i Osijek. Neki od uvjeta koje idealan kandaidat mora ispunjavati su SSS – tehnički smjer, osnovno znanje rada u MS Office alatima te položen alpinistički tečaj za penjanje ili obveza polaganja nakon zapošljavanja. Očekuje vas rad u dinamičnom radnom okruženju te stimulativna primanja. Prijavite se putem brze prijave.

Medis Adria d.o.o. za područje Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije traži Stručnog suradnika za Rx (m/ž). Neki od uvjeta koje idealan kandidat treba ispunjavati su najmanje visoka stručna sprema (kandidati prirodoslovnog usmjerenja imaju prednost), radno iskustvo u farmaceutskoj industriji, profesionalnost, odgovornost, marljivost i poduzetnost te razvijene komunikacijske, prodajne, pregovaračke i prezentacijske vještine. Ako ste kandidat koji brzo prepoznaje i zna iskoristiti nove mogućnosti prijavite se putem brze prijave.

Režija d.o.o. za rad u Splitu zapošljava Animatora – Vozača električne rikše za turističko razgledavanje grada (m/ž).  Idealan kandidat je pozitivan, kreativan i komunikativan te tečno poznaje engleski jezik. Više informacija saznajte u oglasu. Prijaviti se možete ovdje.

Transport Footwear zapošljava Prodavača (m/ž). Traže se ambiciozni, dinamični i komunikativni kandidati s jednogodišnjim iskustvom na istom ili sličnom položaju. Očekuje vas stručno obrazovanje te stimulativna primanja. Prijavite se putem brze prijave.

Hotel Medena d.d. zapošljava na 6 otvorenih pozicija. Mjesto rada je Seget Donji (Trogir). Konobar, kuhar, spasilac i sobarica samo su neka od traženih pozicija. Klik na brzu prijavu i saznajte koga sve Hotel Medena traži.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime