Hajduk je na Poljudu protiv zaprešićkog Intera slavio s visokih 3:0, a svoje je viđenje utakmice prvo ponudio gostujući trener Samir Toplak.

-Počet ću s rečenicom koja će sve reći: prvo smo poluvrijeme bili jako loši, a drugo naglo popustili. Moramo priznati da je ovo bilo jako limitirano i da nas čeka grčevita borba za opstanak. Neki igrači ne razumiju da imaju privilegiju da igraju prvu ligu, da to trenutno mogu samo u Interu, a vrijeme ide. Hajduku čestitam na pobjedi, iako je strašno da prije ove utakmice imaju samo dva boda prije Intera.

Nevjerojatno je da mi svako treću loptu točno dodamo, i to bez pritiska. Nije došlo do zasićenja, ja imam svake godine 15 novih igrača. Direktor me utješio da nisam ja kriv. Znam da bi prije potjerao 20 igrača nego mene.

Imate Raka, Vuka i Mamuta, ali fali vam lav…

-Ja sam po horoskopu bik. Pravo životinjsko carstvo… Iskreno, jako sam razočaran. Hajduk nas je danas nadigrao kao da nikad nije bio u krizi. O imenima svojih igrača koji su podbacili ne bih, to ću reći njima.

Nakon gostujućeg trenera svoje je impresije podijelio i domaći strateg Zoran Vulić.

-Mislim da smo odigrali dobru, kvalitetnu utakmicu. Ipak, tu treba još puno rada i znoja da dođemo na pravi nivo koji se od nas očekuje.

Juranović je opet kapetan, a ne Caktaš?

-Samo moja odluka. Sve im je objašnjeno.

Jairo je dao neku novu dimenziju danas…

-Danas je odigrao odličnu utakmicu.

Čemu izmjene Fomitschow i Ivanovski u 88. minuti?

-Obojica su profesionalci i kad ih stavite i na minutu, oni to odrade. Danas smo igrali protiv momčadi koja nam je povijesno znala zagorčati život, a sveli smo ih na jedan udarac na gol i nakon dugo vremena mreža nam je ostala netaknuta. Sad će nam nedostajati reprezentativci zbog pauze. Moramo se dobro odmoriti jer nas čeka jedna zahtjevna utakmica, a kad se oni vrate, razmišljat ćemo o Belupu.

Je li Bradarić riješio pitanje lijevog beka za budućnost?

Apsolutno je, on je reperezentativni kadar i mislim da će on, uz Sosu, ostaviti dug trag u hrvatskoj reprezentaciji.

Bile su 3 situacije u kojima su igrači u situacijama kad su mogli birati kome će dodati ipak pucali?

Što se tiče Teklića, razumljivo mi je, to je mlad igrač. Kad vodiš 3:0, dobiješ samopouzdanje, ali nismo imali psihološku barijeru pa ih mogu shvatiti.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime