Topić komentirala napad ispred kuće ministra Kujundžića: “To je trajalo 25 do 30 minuta. U šoku sam”

"Napad nije bio samo verbalan, policija je utvrdila oštećenja na mom automobilu"

Novinarka Andrea Topić opisala je napad četvorice muškaraca dok je bila na novinarskom zadatku te istraživala rodnu kuću ministra zdravstva Milana Kujundžića.


“Rekli su mi da se maknem, da ja tu nemam što snimati. Prvi koji mi je došao bio je čovjek koji mi se predstavio kao ministrov rođak. Prepoznao me jer je znao da sam novinarka, a prepoznala sam i ja njega jer sam ranije u tom mjestu snimala jednu reportažu”, rekla je novinarka za N1.

Istaknula je kako je imala svako pravo snimati.

“Ja sam bila na javnoj površini, imam svako zakonsko pravo snimati što želim, nisam ni prišla u privatni posjed kuće, oni su me napali i rekli da ne smijem snimati”, ispričala je novinarka.

“To je trajalo 25 do 30 minuta. “.” Napomenula je kako se nakon svega osjeća grozno. “Otkad sam se probudila, cijeli dan se tresem i u šoku sam.

Oni su mene doslovno zatvorili. Sjatili su se oko mene, nisam imala kamo, morala sam ući u vozilo”, opisala je napad. Nezadovoljna je reakcijom ministra Kujundžića, koji je rekao kako su muškarci vjerojatno pomislili da je provalnik.


“Oni su znali da sam novinarka i to su jasno rekli”, napomenula je.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. Neznam samo zasto i od kuda cudjenje kao vrana dreku, za jos jednog LOPOVA LOPINU iz ZLOCINACKE ZNA SE HDZ. Svi su oni LOPOVI LOPINE zivi i mrtvi od dana osnivanje. Samo mala analiza moze pokazati i dokazati da su oni Hrvatskoj nanjeli vise stete i zla u 30 godina, do Budimpestanski, Becki i Beogradski rezimi skupa u 1.000 godina. Za Hrvatsku nema nade u Bolje sutra dok ma i u tragovima postoje LOPOVI LOPINE iz ZNA SE HDZ.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime