Nakon punih 34 godina brilijantne karijere Tomislav Bralić i klapa Intrade konstantno oduševljavaju svoju publiku i neprekidno pomiču granice! Poznato je da je da je klapa Intrade velika glazbena atrakcija koja je obilježila dalmatinsku glazbu svojim pjesmama zadnjih 15-tak godina, a njihovi koncerti su redovno puni. Svojim kontinuiranim radom i kvalitetnim pjesmama desetljećima zadržavaju vjernu publiku i dobivaju stalno nove generacije publike.

Ovaj put su pripremili veliki glazbeni spektakl u Sportskoj dvorani ‘Marino Cvetković’ u Opatiji 06.04., gdje su već nastupali i vjerujemo kako će izvedbom svojih hitova ponovo oduševiti publiku! U Opatiji su prije nekoliko godina održali sjajni koncert na Ljetnoj pozornici, jednom od najljepših koncertnih prostora na obali.

Tvorci su nekih od najvećih klapskih hitova poput “Zora bila”, “Škrinja ljubavi”, “Ne damo te pismo naša” i “Zalutalog pogleda”, a nedavno je izašao najnoviji singl “Ne mogu jubav krit” kao najava njihovog novog albuma “Bilo je i vrime”.

Izazova nikad dosta, pa je klapa održala koncerte u čak tri Arene unutar dva mjeseca što do sada nije nitko napravio! Sve je prošlo dakako, više nego uspješno, a klapa se može pohvaliti da je napravila koncerte koji će se pamtiti.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime