Povodom predstojećih blagdana Božića i Svetog Stjepana te Nove godine, Pomorski športski klub „Srdela“ iz Kaštel Starog u subotu 21. prosinca organizira tradicionalnu podjelu bakalara stanovnicima i gostima grada Kaštela.

Pod pokroviteljstvom Grada Kaštela i Turističke zajednice Grada Kaštela uz pomoć HVIDRA Kaštela na  Brcu u Kaštel Starom  članovi „Srdele“ podijelit će tisuću porcija bakalara koje će pripremiti renomirani  kuhari iz Donjih Kaštela: Nikola Tomić – kogo (Kuhar specijalist), Soniboj Grgin (Hotel Kastel) , Tonči Zekić (Intrada) i Frane Badrov (La Fiumee).

I ove godine kao i prijašnjih godina ova podjela bakalara je humanitarnog karaktera te se skupljaju dobrovoljni prilozi i donacije za obnovu orgulja u mjesnoj crkvi Gospe od Ružarija u Kaštel Starom.

Sve goste i učesnike zabavljat će više kaštelanskih klapa.

U sklopu ove manifestacije ronilačka sekcija PŠK Srdele iz Donjih Kaštela okititi će Božićno drvce pod morem u mjesnoj lučici Kaštel Starog, a klape Hrvatske ratne mornarice „Sveti Juraj“ i „Cambi Kaštela“ održat će koncert u mjesnoj crkvi Gospe od Ružarija u Kaštel Starom.

PROGRAM:

11:00- Kićenje božićnog drvca pod morem, lučica Kaštel Stari

12:00- Podjela tisuću porcija bakalara, Brce

19:00- Koncert klapa Hrvatske ratne mornarice „Sveti Juraj“ iz Splita i „Cambi Kaštela“, mjesna crkva Gospe od Ružarija u Kaštel Starom.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime