Podijelite

Jedini hrvatski reprezentativac koji ne uživa sve što se zadnjih tjedana događa u Rusiji je Nikola Kalinić. On se već nakon utakmice s Nigerijom vratio kući. Službeno je otišao kada je odbio ući u igru žaleći se na ozljedu leđa, ali sve upućuje na to da je bio nezadovoljan svojim statusom.

Njegov potez nije samo odjeknuo u domaćoj javnosti, već je postao i svjetska tema. Sada, kada su Vatreni stigli do finala i imaju šansu postati svjetski prvaci, Kalinić je sve češće predmet ismijavanja čak i na globalnoj razini. Popularna satirična stranica 9GAG posvetila mi je samostalnu objavu koja je do večeras skupila a preko 80 tisuća lajkova i preko 7 tisuća dijeljenja. Na Twitteru je identičnu objavu imala “Not match of the day“.

Kalinića se od tada nije moglo čuti nigdje, pa niti na društvenim mrežama, sve do danas. Nije komentirao bilo kakva zbivanja vezana uz reprezentaciju, već je napadač Milana objavio fotografiju sa suigračem Hakanom Calhanogluom, uz natpis “Forza Milan”. Radi se o kolegi s kojim je odigrao partiju biljara.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime