SVJETSKI MEGA CAR PRVI PUT U SINJU Rambo Amadeus dolazi na S.A.R.S. Festival

Kontroverzni umjetnik Antonije Pušić je 3. headliner S.A.R.S. Festivala

S.A.R.S. Music and beer festival, čije će se 16. izdanje održati od 20. do 22. srpnja na jedinstvenoj lokaciji bivše vojarne Ivaniša Nelipića u Sinju, objavio je danas ime trećeg glazbenog headlinera.


VEZANE VIJESTI: 
S.A.R.S. Music and beer festival” najavio svoje šesnaesto izdanje, tri sjajna glazbena dana
– Nipplepeople po prvi put na S.A.R.S. festivalu u Sinju

Organizatori iz udruge S.K.U.P. (Sinjski kulturni urbani pokret) objavili su kako će na festivalu prvi put zasvirati regionalni glazbeni kralj Rambo Amadeus!

Kontroverzni umjetnik Antonije Pušić, najveća je crnogorska glazbena senzacija koja
pozornicom vlada skoro tri desetljeća. Ono što ga odvaja od ostalih glazbenika je scenografska predstava za vrijeme nastupa, tekstovi bez dlake na jeziku i kritika glazbenog i društvenog stanja na Balkanu.

Ono što vas očekuje na ovogodišnjem 16. S.A.R.S. Music and beer festivalu su dobri i raznovrsni bendovi, 40 vrsti craft piva i festivalska atmosfera koja je jedinstvena za Sinj.

Imena novih bendova koji će nastupati na platou Vojarne organizatori će objavljivati svake nedjelje na Facebook stranici S.A.R.S. music and beer festivala.Festivalsku ulaznicu za S.A.R.S. Music and beer festival koja vrijedi sva tri dana po cijeni od samo 85 kuna možete kupiti preko Entrio sustava.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0