U subutu je pet minuta prije 4:00 sata došlo do teške prometne nesreće na Solinskoj cesti u Splitu.

U nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, od toga su dva bila u vožnji, a druga dva na parkirnom mjestu.

Neslužbeno doznajemo da su se na cesti sudarili policijski automobil i Audi kojim je upravljala vozačica pod utjecajem alkohola. Pri sudaru, vozila su se odbila na autobusno stajalište na kojem su se nalazili policijski kombi. Policajci su obavljali kontrolu prometa , a pri tom je jedno auto bilo zaustavljeno.

Iz PU splitsko-dalmatinske navode da su ozlijeđene četiri osobe od koji su dvije pretrpjele teže ozlijede. Među ozlijeđenim osobama su dva policajca, vozačica Audia i putnik iz zaustavljenog vozila.

Cesta je zbog očevida bila zatvorena za promet kojim je rukovodilo Županijsko državno odvjetništvo. Promet je pušten u 8:10 sati.

Državno odvjetništvo u Splitu obavilo je očevid prometne nesreće na Solinskoj cesti u kojoj su sudjelovala četiri vozila. Navode da je došlo do kontakta između neobilježenog policijskog Forda i Audija koji se kretao za njim u pravcu Dujmovače.

Vozačica  Audija završila je izvan ceste s dva kotača u zraku.  Neslužbeno doznajemo da joj je koncentracija alkohola u krvi. Prebačena je u bolnicu, kao i dvojica policajaca iz Forda.

Ford je odbačen na proširenje na parkirani policijski kombi i zaustavljeni Renault kojeg su policajci isključili iz prometa.

Uzrok nesreće trebao bi utvrditi vještak za promet koji je jutros također bio na očevidu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime