STRELJAŠTVO Hrvatska juniorska reprezentacija osvojila srebro na Europskom prvenstvu

Hrvatska juniorska reprezentacija zračnom puškom u sastavu Borna Petanjek, Luka Štrbenac i Denis Tomašević osvojila je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u Gyor-u

Hrvatska juniorska reprezentacija zračnom puškom u sastavu Borna Petanjek (SD Dalmacijacement, Solin), Luka Štrbenac i Denis Tomašević osvojila je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u Gyor-u!


U pojedinačnim mečevima Borna Petanjek ušao je u finale kao drugi, ali je završio na osmom mjestu. Luka Štrbenac je sa istim rezultatom kao osmoplasirani (621,2) ostao na devetom mjestu i sa malo sreće je mogao u finale, a Denis Tomašević je u pojedinačnom meču krenuo odlično no padom koncentracije u trećoj seriji završio je na 28. mjestu.

Ekipno, Borna Petanjek, Denis Tomašević i Luka Štrebenac su kao šesta ekipa ušli u četvrtfinale, gdje su ih čekali domaćini Mađari, koje su pobijedili sa uvjerljivom razlikom 620,7 naspram 617,2. U polufinalu se borba vodila sa Talijanima – tko je prvi došao do 16 bodova išao je u borbu za zlatnu medalju, a naši mladi reprezentativci su i tu imali bolju koncentraciju te pobijedili 17:13. To im je dalo mogućnost borbe za zlato sa Rusima no snage je ponestalo te su Rusi odnijeli pobjedu, piše Solin.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0