Završen je očevid strašne prometne nesreće kod Zatona Obrovačkoga, javlja Radio Zadar. U sudaru dvaju osobnih vozila poginule su dvije djevojčice – sestre u dobi od samo pet i devet godina. Njihov otac s teškim je ozljedama prevezen u zadarsku bolnicu, kao i djevojčica koja je s njima bila u automobilu.

Sudar u kojem su jučer malo poslije 18 sati na cesti Maslenica – Zaton Obrovački poginule dvije djevojčice, a njihov 49-godišnji otac te još jedna djevojčica teško ozlijeđeni, skrivio je 66-godišnji vozač Fiat Punta zagrebačkih oznaka. Krećući se iz Obrovca u smjeru Sv. Roka, na križanju nije propustio vozilo s prednošću prolaska te se sudario s Audijem zadarskih oznaka koji se kretao iz Maslenice prema Zatonu Obrovačkom.

Očevid je trajao do poslije ponoći, a na mjestu nesreće bio je i prometni vještak, kojega je pozvao zamjenik županijskog državnog odvjetnika Denis Sokol.

– Dakle, došlo je do udara prednjom stranom u automobil Audi, koji se zarotirao i, evo vidite, završio tamo skroz gdje je završio. Nažalost dvije djevojčice, pet i devet godina, poginule su na mjestu nesreće. Prizor je stravičan – izjavio je sinoć nakon očevida za HRT zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru Denis Sokol.

Otac poginulih djevojčica i devetogodišnjakinja teško su ozlijeđeni i u zadarskoj su bolnici. Zamjenik ravnatelja dr. Edi Karuc je rekao kako je u bolnicu najprije dovezena djevojčica, a potom i teško ozlijeđeni 49-godišnji vozač. Njihovo stanje je stabilno, danas se rade kontrolni pregledi i zasad su oni stabilni i izvan su životne opasnosti, izjavio je Karuc.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime