Sve je izglednije da je u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu doista pronađeno tijelo Jasmine Dominić, nestanak koje je prijavljen 16. kolovoza 2005. godine. Jučer u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja, a neslužbeno se doznaje da je riječ o sestri nestale Jasmine, koja s obitelji živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo.

U evidenciji nestalih navodi se da je Jasmina kao 23-godišnjakinja nestala u kolovozu 2000., što znači da je nestanak obitelj prijavila tek nakon pet godina. Otac je preminuo prije nekoliko godina, a majka radi u inozemstvu. U kući je ostala živjeti starija sestra sa suprugom i troje djece, a s njima živi i partner nastarije kćeri. Određena je obdukcija, a policija nastavlja istraživanje detalja stravičnog događaja, piše Večernji.hr.

Podsjetimo, tijelo zamotano u celofan pronađeno je kada je obitelji isključena struja i iz zamrzivača je počelo jako smrdjeti. Netko je otišao provjeriti u zamrzivač i pronašli su tijelo zamotano u celofan, rekao je jučer jedan od susjeda za 24 sata.

POVEZANI SADRŽAJ2 KOMENTARI

  1. Uzas koliko je bolestan ljudski um?? Slucaj koji je sokirao cijelu Hrvatsku! Za ubojicu nesretne zene 20 god.zatvora treba da bude a za ovakve slucajeve u Americi se dobiva smrtna kazna.S obrzirom na porast ubojstava u Hrvatskoj treba uvesti smrtnu kaznu sto prije!!? Pocivala u miru Bozijem draga Jasmina

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime