Podijelite

Sve je izglednije da je u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu doista pronađeno tijelo Jasmine Dominić, nestanak koje je prijavljen 16. kolovoza 2005. godine. Jučer u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja, a neslužbeno se doznaje da je riječ o sestri nestale Jasmine, koja s obitelji živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo.

U evidenciji nestalih navodi se da je Jasmina kao 23-godišnjakinja nestala u kolovozu 2000., što znači da je nestanak obitelj prijavila tek nakon pet godina. Otac je preminuo prije nekoliko godina, a majka radi u inozemstvu. U kući je ostala živjeti starija sestra sa suprugom i troje djece, a s njima živi i partner nastarije kćeri. Određena je obdukcija, a policija nastavlja istraživanje detalja stravičnog događaja, piše Večernji.hr.

Podsjetimo, tijelo zamotano u celofan pronađeno je kada je obitelji isključena struja i iz zamrzivača je počelo jako smrdjeti. Netko je otišao provjeriti u zamrzivač i pronašli su tijelo zamotano u celofan, rekao je jučer jedan od susjeda za 24 sata.

POVEZANI SADRŽAJPodijelite

2 KOMENTARI

  1. Uzas koliko je bolestan ljudski um?? Slucaj koji je sokirao cijelu Hrvatsku! Za ubojicu nesretne zene 20 god.zatvora treba da bude a za ovakve slucajeve u Americi se dobiva smrtna kazna.S obrzirom na porast ubojstava u Hrvatskoj treba uvesti smrtnu kaznu sto prije!!? Pocivala u miru Bozijem draga Jasmina

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime