ŠTO SE DOGAĐA U SPLITSKOJ TRAJEKTNOJ LUCI? Nije čudo što su ogromne gužve, no jedan događaj danas je šokirao putnike. Evo o čemu je riječ

Evo što se dogodilo

Ogromne su gužve u splitskoj trajektnoj luci, što i nije čudno s obzirom da je vrhunac turističke sezone.


Tako nije rijetkost da ostane dosta automobila koji se nisu uspjeli ukrcati na trajekt za neki od srednjedalmatinskih otoka, a često se dogodi i da Jadrolinija uvede dodatne linije.

No, danas se dogodilo nešto što i nije za pohvalu. Naime, kako nam javlja čitatelj, trajekt za otok Brač koji je isplovljavao u 14:30 je krenuo, a ostala su još 4 slobodna mjesta. Automobila koji su ostali čekati bio je poveći broj. Kako tvrdi naš čitatelj, ostalo ih je barem 50-ak.

“Krenuo je automobil s brodom na prikolici i vraćen je natrag jer za njega nije bilo mjesta, a zatim je, umjesto da se ukrcaju vozila koja mogu stati, rampa dignuta i trajekt je isplovio”, kazao nam je čitatelj.

Upitali smo za komenatar Jelenu Ivulić iz Jadrolinije. Spornu situaciju obećala je provjeriti, a usput nam je kazala i kako se ovaj vikend očekuje velik broj gostiju.

“Gužve su velike, ogroman je priliv automobila. Pritisak je konstantan cijeli dan, još od jučer. Očekujemo ovaj vikend preko 65.000 putnika i preko 15.000 vozila. Za sada imamo dvije izvanredne linije, a što se tiče ostalih linija, trajekti su dupkom puni”, kazala nam je Ivulić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
12
Hagić
1
Hmmm
6
Plač
3
Grrr
35
Molim?
10

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime