ŠTO SE DOGAĐA? Društvo Marjan: “Ruščić je promijenio bravu i nije nam dao ključ, a ilegalnom stanaru je omogućio ulazak”

"Nas kao legalne korisnike kuće u Botaničkom vrtu nije informirao niti nam dao ključ kako bi mogli pristupiti svojim prostorijama za koje uredno plaćamo naknadu za korištenje"


Započeli su radovi na obnovi Botaničkog vrta na Marjanu, a prema posljednjoj objavi Društva Marjan na Facebooku, ni to nije moglo bez nelogičnosti.


– Odnos predsjednika Upravnog vijeća JU PŠ Marjan i voditelja Botaničkog vrta Mirka Ruščića prema najstarijoj splitskoj udruzi Društvo Marjan najbolje se oslikava na trenutnoj situaciji u Botaničkom vrtu – poručili su iz Društva Marjan i dodali

“Krenuli su radovi na obnovi istoga, a Ruščić je promijenio bravu na ulazu u vrt zbog sigurnosti. Nas kao legalne korisnike kuće u Botaničkom vrtu nije informirao niti nam dao ključ kako bi mogli pristupiti svojim prostorijama za koje uredno plaćamo naknadu za korištenje i komunalnu naknadu, dok je ilegalnom stanaru omogućio ulazak i nastavak ilegalnog korištenja nelegalno nadograđenog gradskog objekta”, zaključili su iz Društva.

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
3
Plač
1
Grrr
4
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime