U Trogiru 5. studenoga, u utorak, počinju brojna kulturno-umjetnička, religijska i sportska događanja povodom Stivanje-proslave Dana grada i blagdana sv. Ivana Trogirskog.

– Od programa u Muzeju grada Trogira izdvajmo otvaranje izložbe Spomenar KUD-a Kvadrilja 5. studenog u 19 sati, promociju monografije Jerolim Ostojić – crteži 6. studenog u 19 sati, Večer poezije i folklora 7. studenog u 18 sati, promociju znanstvene monografije Nikola Buble (1950. – 2015.) – biografski opus i njegov (etno)muzikološki univerzum 8. studenog u 19 sati, otvaranje izložbe radova pristiglih na Javni natječaj za umjetničko rješenje spomenika hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata 11. studenog u 20 sati – poručuju iz Grada.

Osim toga, HPD Petar Berislavić će svečanim koncertom u Galeriji Cate Dujšin Ribar u subotu, 9. studenog, u 19 sati obilježiti 40 godina djelovanja. U sklopu proslave predstavit će se nova brand strategija i vizualni identitet Trogira koje će se održati na glavnom gradskom trgu u utorak, 12. studenog 2019.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime