Podijelite

Nezadovoljni građani Gornje Rupotine ove nedjelje, 22. srpnja, u 18 sati na nekadašnjoj zadnjoj stanici autobusa broj 16 organiziraju okupljanje, kako navode, svih koji su voljni svojoj djeci omogućiti bezbrižno i veselo djetinjstvo. Objavu prenosimo u cijelosti i autentično:

DANA 22.07.2018 (NEDJELJA) U 18 sati Na nekadašnjoj zadnjoj stanici 16 organiziramo okupljanje svih nas koji smo voljni našoj djeci omogućiti bezbrižno i veselo djetinjstvo.
Naime svi smo svjesni da nam djeca nemaju ništa u ulici gdje bi se zabavili i poigrali, te da je najbliže igralište u donjoj Rupotini.Ujedno sva ta djeca svaki dan nose glave u torbama putem u školu bez nogostupa, pješačkog, ležećih policajaca a svi znamo kako se na potezu ul. Ante Starčevića pa sve do škole .
U više navrata grad Solin je pokazao da ga nije uopće briga za svu tu djecu jer po tom pitanju nikad nije njihovo nego nečije drugo, čiji smo mi i kome pripadamo?
S plaća se uredno skida prirez za grad ali mi od to
ga nemamo ništa!
Krajnje je vrijeme da uzmemo stvar u naše ruke i tražimo ono što nam pripada i što bi sva djeca trebala imati…
Ujedno i za naš mjesni odbor poruka da se malo trgnu i počnu nešto raditi i za nas jer sve se da lako smijenit …kako kaže ona stara kako došlo tako otišlo…
• Zahtijevamo igralište za nogomet, te sadržaje za manju djecu
• Češći vozni red autobusne linije 22
• Trgovina u gornjoj Rupotini (Tommy, Studenac..)
• Ležeći policajci kroz ul. Ante Starčevića

Molimo Vas sve s djecom i one bez koji ste voljni da napokon i ovaj naš kvart dobije bolje sutra da dođete u Nedjelju u 18 h i podržite sve nas.
U dogovoru s portalom Solin Live članak bi trebao izaći u ponedjeljak skupa s grupnom fotografijom.

Hvala svima koji se odlučite doći i podržati nas jer jedino zajedno možemo učiniti bolje za našu djecu i njihovo sutra !Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime