STANOVNICI DRAČEVCA BIJESNI Obavili radove, uništili cestu i utekli: “Nema kanalizacije, nema ceste, vratite nas u 21. stoljeće!”

"Nadali smo se da će nakon završetka radova popraviti našu ulicu ali svi su samo nestali skupa sa strojevima"


Na adresu redakcije stiglo nam je pismo čitatelja koji je nezadovoljan stanjem infrastrukture na Dračevcu. Zbog radova u Ulici Antuna Gustava Matoša sav promet bio je preusmjeren preko Ulice Dračevac. Naravno, ta ulica nije izdržala pritisak velike gužve i teške mehanizacije, pa sada izgleda kao površina Marsa.


Pismo čitatelja prenosimo u cijelosti:

“Ovim putem želimo iskazati naše nezadovoljstvo a dijelom i razočaranje zbog trenutnog stanja naše infrastrukture na Dračevcu u Ulici Dračevac kod zatvora Bilice.

Zadnjih godina bili su česti radovi u Ulici Antuna Gustava Matoša, a zadnjih godinu dana dio ulice je bio skroz zatvoren zbog instalacija i navodno plinovoda. Radovi su naravno kasnili, jedan dan su radili, a pet dana nisu.

Tijekom tih radova u zadnjih godinu dana stvorio se veliki problem. Cesta koja prolazi kroz Ulicu Dračevac je skroz uništena, sve zbog radova u Ulici A. G. Matoša jer je sav promet bio preusmjeren na Ulicu Dračevac preko starog Mercatora ili preko Solina.U nekad lijepoj ulici i bez velike gužve, moglo se vidjeti svakodnevne gužve, prolazak malih vozila do teretnih kamiona ili teške mehanizacije. Nadali smo se da će nakon završetka radova popraviti našu ulicu ali svi su samo nestali skupa sa strojevima. Popravili su par malih rupica al to nije ni početak u odnosu što bi sve trebalo napraviti.

Uz to što je cesta razrušena, nema gradske kanalizacije, nema brzog interneta. Tmobile nam nudi 10Mbit/s kao da smo u kamenom dobu. Stanje ceste uopće nije sigurno zbog velikih rupa i naravno zbog vozila koji ležerno parkiraju po cesti(u prilogu šaljemo slike).
Molimo nadležne institucije da se pokrenu i da nas vrate u 21. stoljeće.”, stoji u pismu čitatelja uz veliku fotogaleriju:Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime