SRETAN USKRS uz premijeru spota mladog studentskog zbora iz Splita

Sretan Uskrs uz pjesmu: "Aleluja, ako me tko ljubi"

Mladi glazbeni sastav Vis Veritas aeterna, kojega većinom čine studenti Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu. Mladi glazbenici koji djeluje pri Uredu za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije te sviraju u Pastoralnom cetrnu “Bl. Ivan Merz” u Studentskom domu “Dr. Franjo Tuđman” čestitaju Uskrs novom pjesmom i spotom “Aleluja, ako me tko ljubi”.


Pjesmu i spot potpisuju: don Mihael Mišo Prović (glazba), Hrvoje Domazet (aranžman) i Antonijo Grkeš (vokalna obrada). Tekst je svetopismski iz Ivanova evanđelja (Iv 14,23).

Audio snimaje pjesme obavljeno je u splitskom studiju Tomislava Mrduljaša. Režiju spota potpisuje don Mihael, a snimanje i produkciju Andrija Jurčević i „APstudio Aheropita“. Solistica je Doruntina Qivlaku. U spotu glume Bruno Petrušić i njegova djeca te mladi iz zajednice „Hrvatsko nadzemlje“. Spot je sniman u kripti sv. Lucije i Katedrali sv. Dujma, na Rivi i crkvi Gospe od Zdravlja.

Zbor se posebno zahvaljuje don Tomislavu Ćubeliću i Braci iz Katedrale, obitelji Petrušić, mladima iz „Hrvatskog Nadzemlja“ te fra Anti Udovičiću, fra Anti Brnaku Periši i fra Jakovu Begonji iz splitske crkve „Gospa od Zdravlja“.

Sretan Uskrs uz pjesmu: “Aleluja, ako me tko ljubi”.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0