U subotu se u Zagrebu održava Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji pod motom “Osamnaest ponosnih godina”. Ovaj skup su podržale brojne poznate osobe, pa tako i glumac Slavko Sobin čija je Instagram objava naišla na oštre kritike pratitelja.

– Kad bi se ljubav mogla širiti internetom brzo kao mržnja, možda bi bilo dobro nešto objaviti kao ja sad. Ali znamo svi da to nije tako i zato danas otiđi na Zagreb Pride 2019. i budi ljubav. Ne zajebavaj se s tuđom slobodom. Nemaš nikakva prava na to. Budi ljubav. Stvarno budi ljubav. Zar nije više dosta? – napisao je u opisu fotografije na kojoj pokazuje tetovažu s natpisom “Živi!”

Osim što su se interesirali je li gay, neki komentatori su mu poručili da gubi reputaciju. Odgovorio je kratko i jasno: “- OK mi je izgubiti od ljudi koji misle drugačije, dapače”16 KOMENTARI

  1. Žalosno, glupani nasjedaju političkoj agendu. Mislite li da političari šire homoseksualizam zato sto im je stalo di gejeva ili zato što nas vole? Mislite li da je sotonističkom Holivudu stalo do ljudi? Ili svjetskim političarima? Sve je to kontrola populacije i zaglupljivanje masa. Žao mi je ako to ne razumijete.

  2. e sobine pa ne moraš se više dokazivati, odnio si pobjedu zahvaljujući gay populaciji a sad samo potvrdio da je to istina da si njihov član

  3. Ovi nepotpisani, prvo se nek potpišu… Prevelika količina jadnika na jednom mjestu… Osim toga, kad “pravi” mužjak s dvadesetak uboda nožem oduzme život trudnoj ženi, tad niste hejtali… Trebalo vas abortirat, a ne rodit…. Osim toga, zašto bi Slavko morao mislit isto što i više potpisani anonimusi?

  4. Slavko S. je sjajan mladi covjek, nesebican je u radu s djecom sa posebnim potrebama. Osvijescen i angaziran – kakav bi svaki mladi covjek morao biti.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime