U Zagrebu je u ponedjeljak zabilježen najjači udar sjevernog vjetra od 101 km/h, a gradske i hitne službe su imale pune ruke posla. Čak je i policija građanima savjetovala da ne izlaze iz kuća ukoliko to nije neophodno.

Muke Zagrepčana u Dalmaciji su dočekane s podsmijehom, a na društvenim mrežama su se odmah počele nizati fotomontaže koje se izruguju njihovoj borbi s ‘malo vitra’.

Na izrugivanje Dalmatinaca reagirala je u utorak poznata meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar na Twitteru:

– A propos ovog sjever-jug prepucavanja, samo da znate da se Zagrepčani sa svibanjskom vjetrušinama suočavaju podjednako često kao Splićani sa snježićem, 2 do 3 puta u 10 godina – napisala je.

 6 KOMENTARI

 1. Kratko i glupo…. uostalom takve su joj i prognoze-promasene.
  Ovde su ljudi za svaki snig odusevljeni ka mala dica dok su se kumeki zatvorili u kuce i zakrakunali skure.
  Famozni snig u Splitu (15 dana smrznutih ulica) je iskljucivo posljedica idiota Rica i priglupe mu Seke koji su zabranili zimskim sluzbama radit
  Jel vas pece kad vas se guzi? Dodat cemo malo soli jer zasluzili ste na miljun nacina.

  • A bice Dalmacija nije i tvoja? Isto kao da Cetnik ruši vodotoranj, a ja kazem ko te jebe Slavonac. Wtf? Pa valjda je Vukovar i moj, osim ako mi nismo ipak razlicit narod pa ti kao neke druge nacionalnosti voliš da Hrvatska gori?

  • Kretenu da ti nije Dalmacije i dalmatinaca nebi se Hrvatom zva, pokaži malo poštovanja prema najstarijoj hrvatskoj regiji, smeće jedno.

 2. Ili da vam počnemo naplačivat boravišne takse za prelazak Velebita?!
  Ak ja za 2 tjedna jebenog mora moram platit taksu, zakaj i vi, Hrvati ko i ja, to isto ne morate u Zgrebu?!
  1.000 zašto-1.000 zato- ALI, jedna konstanta- primitivni tovarizam!
  Zahvalite Bogu što vam je dao Bogomdanu prirodu, pošto vaš mozak mož pojmiti max. sjedenje uz cestu i natpis Zimmer frei! Jasno, uz pokoji – e brale i pomalo!
  Ljenguze!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime