Splitski pjevač kristalnog glasa, Saša Jakelić ima novu pjesmu

Saša predstavlja svoj novi singl koji u cijelosti potpisuje kao autor i aranžer

Saša Jakelić, pjevač kristalnog glasa ili kako ga kolege i kritičari nazivaju, hrvatski Roy Orbison, nakon niza uspješnica poput “Da se bar u kišu pretvorim” te “Partija je tenor bili” predstavlja svoj novi singl koji u cijelosti potpisuje kao autor i aranžer.


Pjesma „Kad svi te zaborave“ odiše ‘patinom’ i evergreenskom melodijom te iskrenom porukom, a Sašin prepoznatljiv lirski timbar i interpretativna emocija dolaze do izražaja u punom sjaju. Ova pjesma je posebna i za samog Sašu i kako sam kaže, stihovi i glazba izašli su iz njega u roku 10 minuta.

– Pjesmu sam napisao prije nekoliko godina sasvim spontano. Snimali smo je u retro stilu da dobijemo što topliji ugođaj jer je zamišljena u potpuno akustičnoj verziji koju smo u konačnici malo obogatili. Svi instrumenti su odsvirani uživo. Mislim da će svatko prepoznat neku svoju blisku, nezaboravljenu osobu u pjesmi – naglasio je Saša.

U realizaciji nove pjesme „Kad svi te zaborave“, uz Sašu su sudjelovali splitski glazbenici Piero Malkoč na kontrabasu, Zdeslav Petrašić na bubnju i Teo Turk kao bas prateći vokal.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0