Splitski Jadran na Final fouru vaterpolske Regionalne lige!

U Zagrebu će igrati tri hrvatska predstavnika


Jug, Mladost i Jadran igrati će završnicu, vaterpolski Final four Regionalne koja će se krajem ožujka ove godine održati u Zagrebu. Susret između Radničkog i Primorca u Dubrovniku dati će posljednjeg sudionika. Jadran iz Splita je jutros pobijedio Primorje 13-10 i s četiri pobjede iz pet susreta zauzeo drugo mjesto na ljestvici skupine koja se igrala u Beogradu.


Prvo mjesto je s pet pobjeda osigurala zagrebačka Mladost koja je u posljednjem susretu pobijedila Crvenu Zvezdu 18-10 i tako Jadrana pogurala u završnicu.

U Dubrovniku je favorizirani Jug u svojoj skupini ostvario same pobjede i gleda s visoka na ostale konkurente. Za drugu poziciju i plasman na završnicu ovogodišnje Regionalne lige igrati će poslijepodne Radnički i Primorac.

– Na kraju možemo biti zadovoljni ostvarenim ovdje u Beogradu, u konačnici je najvažnije da smo izborili mjesto na završnom turniru. sama igra bila je dosta šarena, od odlične do loše. U utakmici protiv Mladosti smo izgubili priključak i to više nismo mogli stići  Isto tako ovaj je turnir pokazao da e dosta ekipa ujednačene kvalitete što je možda malo i iznenađenje, ali ovo što se događa je ostavilo traga. Nadam se da ćemo mi u Zagrebu igrati kompletni, ovdje smo rano ostali bez Butića, koji je možda slomio rebro. Rto to nam je možda nedostajalo da pružimo bolji otpor Mladosti – rekao je Mile Smodlaka, trener Jadrana.

Final four se igra 26. i 27. ožujka u Zagrebu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime