Malo tko još nije vidio video iz imotskog vrtića gdje se teta neprimjerenim rječnikom obraćala djeci. Iako se vjerojatno radi o šali, u vrtiću i Gradu Imotskom nisu htjeli stvar prepuštati slučaju pa je odgojiteljica sama ponudila otkaz.

Slučaj je podijelio javnost. Dok jedni tvrde da je ovakav način izražavanja pred najmlađima nedopustiv, drugi su stali u obranu tete tvrdeći da se to jednostavno način izražavanja u Imotskom koji se “gaji” od pamtivijeka.

Bilo kako bilo, u međuvremenu se proširio video parodije na imotski “slučaj”. Radi se o dvojcu iz splitskog Next banda koji je “uglazbio” imotski vrtićki scenarij.

– Imali smo uobičajenu probu u garaži, i u pauzi netko je spomenuo video iz imotskog vrtića koji je na internetu bio pravu hit. Tada smo došli na ideju sastaviti pismu za internu uporabu. Netko se očito nije držao dogovora pa su nam već ujutro slali video iz raznih dijelova Hrvatske, uključujući Zagreb. Imali smo situaciji nedavno na otvaranju Božićnog sela da su nas ljudi prepoznali zbog videa, neki su se čak htjeli slikati s nama – kazao nam je Darko Pastar iz Next Banda.

Ako vam je smetao vokabular odgojiteljice onda sugeriramo da ne pogledate/poslušate ni ovu parodiju.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime