Splitska influencerica nikada oštrija: “Pomolit ću se da crknu svi koji su dopustili da im se ovo dogodi”

"Nadam se da ćete ovo sami doživjeti kada budete u staračkom domu na izmaku"


Priča o strašnim uvjetima u kojima žive životinje u zagrebačkom skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu je u nedjelju navečer šokirala građane. Šest osoba od kojih su neki davno volontirali, a neki još uvijek ondje rade su za Jutarnji list progovorile o događajima u azilu. Svoje priče su potkrijepili fotografijama na kojima se vide kavezi umrljani krvlju i izmetom.


Voditeljica azila Tatjana Zajec je za spomenuti domaći medij negirala optužbe, dok se azil Dumovec oglasio na Facebooku navodeći da su iznesene neistine o njihovom radu te da će od pravne službe zatražiti savjet kako se zaštititi od lažnih optužbi i drugih kleveta.

Nedugo nakon medijskih napisa pojavila se i peticija “Pravda za životinje u Azilu Dumovec” koju su potpisali brojni građani, a njima se priključila i splitska influencerica Ela Jerković. Ona nije štedjela riječi i psovke kada su u pitanju odgovorni.

“Nadam se da ćete ovo sami doživjeti kada budete u staračkom domu na izmaku. Da se kupate u svojim govnima.

Potpisujem jer je ovo nažalost jedini način da pomognem, ali također ću i upaliti svijeću i pomoliti se da crknu svi koji su dopustili da im se ovo dogodi. Jeba in pas milu majku”, poručila je Ela prilikom potpisivanja peticije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
16
Haha
10
Hagić
2
Hmmm
9
Plač
6
Grrr
13
Molim?
14

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime