Podijelite

Župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban za vrijeme aktualne sjednice Županijske skupštine komentirao je uvrštavanje u dnevni red točke o proglašenju Olivera Dragojevića počasnim građaninom županije.

– Tijekom današnje sjednice moj prijedlog je išao prema odboru za imenovanja i odlikovanja. Odbor će sada imati pauzu i potom zasjedati, a nakon zasjedanja će se donijeti odluka o mom prijedlogu. S ovim prijedlogom smo išli odmah sada jer tijekom osmog mjeseca nemamo sjednica.

Svečana sjednica SDŽ je 30. rujna. Oliver je simbol Dalmacije i prepoznatljiv je u cijelom svijetu. Možemo kazati da su anđeli nebeski pozvali Olivera da im održi koncert i to je na neki način moja poruka svima koji su ga poštivali i cijenili, a takvi su u Dalmaciji i svijetu svi.

Nadam se i da će odluka ovog prijedloga i zaključka odbora biti općeprihvaćena kod svih, jer je on to zaslužio. U 11 sati će se održati sjednica odbora za ispraćaj Olivera prema Vela Luci odakle je i krenuo. Na ispraćaj će sigurno doći brojni uglednici s nacionalne razine – kazao je župan.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime