Podijelite

Ovog četvrtka hotel Park bio je domaćin donatorske Gala večere odnosno velikog međunarodnog projekta pod nazivom Kuća slave borilačkih sportova čije su glavne zvijezde ovog šestog izdanja bili legendarni borci i osvajači K1 World Grand Prixa u Japanu Peter Aerts (3 puta) i Semmy Schilt (4 puta). Ovogodišnji počasnici pored dvojice živućih legendi bili su još Goran Borović iz Hrvatske (bivši savate svjetski i europski prvak), Mirsad Nokto iz BiH (trener i selektor Wushu reprezentacije BiH), Stjepan Čelan (predsjednik Hrvatskog karate saveza i glavni tajnik Europske karate federacije), Zoran Barac (predsjednik Hrvatskog wushu saveza), Josip Anić (suosnivač Cro Ryu jujitsu stila) i posthumno Errol Field iz Engleske.

Sjajan ambijent hotela Park dodatno je istaknula impresivna produkcija i bina uz sjajne glazbene note grupe Dalmatino i Festivo benda.

Na samoj večeri nazočilo je oko 200 gostiju iz Hrvatske i svijeta a na kampu borilačkih vještina prodefiliralo je danas tijekom ovih dana oko 100 sportaša iz 11 država svijeta.
Osim većeg interesa javnosti i medija povodom ove organizacije i impresivnih imena iz svijeta borilačkih sportova postignut je i jedan veliki humanitarni aspekt cijele priredbe a to je prikupljanje sredstava za opremanja prostorija Udruge Anđeli. Prava podrška tek se očekuje od grada i županije.

Legenda Peter Aerts tijekom boravka u Splitu posjetio je u bolnici svog nekadašnjeg sparing partnera i prijatelja, našu legendu Branka Cikatića koji se oporavlja nakon zdravstvenih problema.

Svakako, lijepa priča koja je trajala u Splitu ovih nekoliko dana pokazala je da kako veliki pomažu malim anđelima i kako je dobro činiti dobro!Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime