Grad Split u kojem će se od 12. do 14. srpnja održati ULTRA EUROPE 2019. – najveći svjetski festival elektronske glazbe i srednjedalmatinski otoci Brač, Hvar i Vis spremni su za vrhunski spektakl elektronske plesne glazbe.

Više od deset pozornica i tri otoka Srednje Dalmacije koji će ugostiti ljubitelje glazbe i zabave nakon središnjeg trodnevnog festivala na splitskom Poljudu, samo su neki od razloga zbog čega ULTRA EUROPE ponosno nosi epitet jedinstvenog destinacijskog europskog glazbenog festivala i doživljaja.

Prva ovogodišnja imena koja na radost brojnih obožavatelja elektroničke scene stižu na splitski stadion Poljud od 12. do 14. srpnja su Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Galantis, Hardwell, Marco Carola, Marshmello, Steve Angello i The Chainsmokers. Samo 5000 najbržih sretnika uživat će na ekskluzivnom partyju ULTRA Beach na Hvaru koji dovodi Feddea Le Granda, Nickyja Romera, Olivera Heldensa, Jonasa Bluea te DJ-a San Hola.

Organizatori najavljuju najskuplji i najveći lineup do sad te još bolju produkciju uz sedmodnevni program koji će oduševiti sve obožavatelje elektroničke glazbe i hrvatskog izdanja festivala ULTRA.

Festival je prošle godine pratilo više od 350 domaćih i stranih novinara, a službeni aftermov festivala Ultra Europe trenutno broji više od 1.650.000 pogleda.