Splićanku na vratima dočekao neugodan ‘poklon’: “Pozivam vlasnika da dođe po njega”

Malo je reći da Splićanku 'poklon' nije oduševio


Na redakcijski email (info@dalmacijadanas.hr) javila nam se Splićanka koju je jutros na ulaznim vratima neugodno iznenadio ‘poklon’ nečijeg kućnog ljubimca.


– Ono kada ujutro iziđeš na vrata pa te dočeka u ovo vrijeme pravi pred blagdanski poklon ali nije to bilo kakav poklon to je poklon jednog kućnog ljubimca, sigurno ponosnog vlasnika…..koji da mi je bilo vidjeti njegovo lice sigurno bio ponosan jer njegovo zlato sigurno nema problema s probavom……samo se pitam da taj dotični ili možda dotična ovo nađe na pragu svojih vrata sigurno bi se obradovali. Inače da pojasnim ovaj poklon kućnog ljubimca se nalazi u samom centru najlipšeg nam grada na svitu u Slavićevoj ulici ispred kućnog broja 38. Pozivam vlasnika kućnog ljubimca da dođe po poklon koji je “slučajno” zaboravio pokupiti.

Molim Vašu objavu ako je moguće jer ako se barem jedan od ovako neodgovornih vlasnika kućnih ljubimaca osvijesti ….objava će imati smisla – kaže naša čitateljica, a mi se slažemo i pozivamo sve vlasnike kućnih ljubimaca da u šetnju ponesu vrećice i očiste za svojim kućnim ljubimcem, jer ovakvi ‘poklončići’ neće čarobno nestati samo zato jer se vi pravite da ne postoje, a ako ste pruzeli odgovornost za život svog ljubimca, preuzmite odgovornost i za njegove/njezine izlučevine.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime