Splićanka Albina nakon pobjede na Dori: “Za Euroviziju ćemo promijeniti sve, od stajlinga do nastupa…”

Autor pjesme Branimir Mihaljević kaže da je Albina iz Splita do Opatije doputovala autobusom te je naglasio kako je vrlo prizemljena djevojka


Gotova je i 22. Dora. Sinoć smo saznali da nas u svibnju u Rotterdamu predstavlja Albina Grčić, djevojka koju smo već imali prilike čuti u showu ‘The Voice Hrvatska’, a sada će je upoznati i cijela Europa i šire.


Bilo je jako teško. Imala sam velike emocionalne, psihičke probleme. Prolazila sam kroz vrtlog emocija. Presing je to i korak prema Euroviziji. Sada sam jako sretna, ispunjena, mirna, rekla je Splićanka Albina Grčić (22), koja je na ovogodišnjoj Dori pobijedila s pjesmom ‘Tick-Tock’.

Kazimir Bačić, ravnatelj HRT-a, rekao je Albini kako se nada da će njezina pjesma donijeti Eurosong u Hrvatsku. Autori teksta pjesme Branimir Mihaljević i Max Cinnamon ‘Tick-Tock’ nadaju se kako će se pjesme ‘vrtjeti’ po radio postajama, piše 24 sata.

Spot za pjesmu već su snimili te su na streaming servisima objavili četiri verzije pjesme: instrumentalnu, pjesmu samo na engleskom i samo na hrvatskom te pjesmu s Dore. No nisu nam htjeli odgovoriti na pitanje na kojem jeziku će izvoditi pjesmu na Eurosongu.

Albina je naglasila kako će na Eurosongu promijeniti gotovo sve što se tiče scenskog nastupa i izgleda.– Toliko je bilo dobrih numera da nismo znali što će se dogoditi pa smo rekli ako pobijedimo da ćemo napraviti nešto na višem nivou – rekla je Albina.

Autor pjesme Branimir Mihaljević ispričao je i kratku anegdotu kako je Albina iz Splita do Opatije doputovala autobusom te je naglasio kako je vrlo prizemljena djevojka, javlja 24 sata.– Nisam se uspjela čuti s bližnjima, ali sam dobila puno njihovih poruka podrške. Vidjet ćemo sve kasnije. Moj tim mi je zabranio korištenje mobitela, ali imam veliku obitelj, prijatelje, sigurno su mi poslali puno poruka – rekla je Albina nakon pobjede.

Moja reakcija na članak je...
Vau
16
Haha
0
Hagić
6
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime