Društvo Marjan u svojoj posljednjoj objavi zatražilo je od gradonačelnika Splita smjenu svih članova UV JU PŠ Marjan. Naime, Željko Kerum (HGS) je danas izjavio da je predsjednik Upravnog vijeća HDZ-ovca Mirka Ruščića zatražio smjenu ravnatelja JU PŠM Damira Grubšića, no također je rekao da će o smjeni odlučivati on.

Reagiranje Društva Marjan prenosimo u cijelosti:

“Nakon istupa Željka Keruma tražimo od gradonačelnika Andre Krstulovića Opare hitnu smjenu svih članova UV JU PŠ Marjan jer su prilikom odabira ravnatelja JU vodili se isključivo željama Željka Keruma, a ne javnim interesom.

Još jednom je potvrđeno da su javni natječaji u gradskim ustanovama i tvrtkama farsa, te ukoliko politički postavljene marionete ne rade za privatni interes političkih čelnika bivaju po kratkom postupku smijenjene.

Opet se na Marjanu vidi nakaradnost upravljanja gradom, koja ne potiče od Željka Keruma, nego od gradonačelnika Andre Krstulovića Opare. Vidljivo je da više vrijedi politička trgovina nego bilo koji zakon i pravilnik Republike Hrvatske.

Kamo sreće da je ravnatelj Damir Grubšić reagirao na sve naše prijedloge i prijave, kao i imao dobru komunikaciju s Društvom Marjan koja je nažalost gotovo u potpunosti izostala.

A javnosti ostavljamo da zaključi je li smjena ravnatelja uzrokovana ilegalnom sječom na Benama gdje JU PŠ Marjan nije mogla praviti se da se ništa nije dogodila.

Gradonačelniče Andro Krstulović Opara jeste li Gradonačelnik ili Kerumova marioneta?” – stoji u današnjem priopćenju Društva Marjan.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime