Nakon sjednice Vlade, premijer Andrej Plenković komentirao je nedavni incident na Korčuli, gdje ga je dočekao prosvjednik s natpisom “Ćaća”.

– Taj gospodin objasnio je svoj cilj i nije mi ugodno da mi se lijepi etiketa korupcije – poručio je Plenković. Premijer je također komentirao i kampanju Miroslava Škore, opisujući ga kao kandidata koji se javlja samo preko društvenih mreža.

Na odgovor Škore nije trebalo dugo čekati, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“U STRAHU SU VELIKE OČI

Danas smo svjedočili svojevrsnom političkom fenomenu. U nedostatku svoga kandidata, jer još nije svanuo lijep i sunčan dan za objavu kandidature, premijer vodi kampanju protiv ostalih kandidata. Rekli bi naši stari: u strahu su velike oči.

Za razliku od onih, kojima su prirodno okruženje konferencijske dvorane i politički saloni, ima nas koji se najbolje osjećamo među svojim narodom. Staneš pred tisuće ljudi i gledaš ih u lice, a ne se bojati suočavanja s jednim jedinim čovjekom na rivi. Nikada neću bježati od svog naroda, a u Saboru me neće čuvati tjelohranitelji.O načinima, mjestu i vremenu komunikacije odlučivat ću sam i nitko mi to neće diktirati. Važna je poruka, a ne način na koji se ona prenosi.”