Iako neki saborski zastupnici govore kako oni ne moraju ići u samoizolaciju, već da su pod “pasivnim nadzorom”, Miroslav Škoro objavio je da je do 29. listopada u samoizolaciji zbog prisustva na sjednici Odbora za nacionalnu sigurnost u srijedu na kojoj je bio i zaraženi Franko Vidović.

“Samoizolacija do 29. listopada”

– Nakon sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost, na kojoj sam sudjelovao u srijedu, ispostavilo se kako je član Odbora Franko Vidović pozitivan na Covid 19. Danas poslijepodne mi je javljeno da moram u samoizolaciju do 29. listopada, ako ne razvijem simptome. No, ne idu svi sa sastanka u samoizolaciju – liječnik tvrdi da se Covid 19 ne širi aerosolno.

Zbunjen sam čudnim tumačenjima i mjerama, kao vjerojatno i cijela hrvatska javnost ovih dana. Zasad nemam simptome i poštovat ću preporuku da ostanem kući.

Još jednom izražavam žaljenje što ni ostali saborski zastupnici zbog prisilne stanke neće moći raditi posao za koji su izabrani, iako nemaju koronu, jer je tako odlučio Andrej Plenković, ukinuvši na sljedeća dva tjedna parlamentarizam u Hrvatskoj – objavio je Škoro na svom Facebook profilu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
0
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime