Severina je u subotu navečer održala koncert za pamćenje, a zagrebačka Arena bila je popunjena do posljednjeg mjesta.

Jedan od najzapaženijih trenutaka koncerta bio je kada je nakon prve tri skladbe, zamolila je publiku da s njom izmoli “Očenaš”, a nakon nastupa objasnila je razloge te odluke:

– Meni je normalno moliti se. Obično se ne molimo na bini, ali moja ekipa i ja pomolimo se prije svakog koncerta. A kad sam imala priliku moliti se s gotovo 20.000 ljudi, onda je to lijepo jer se ta energija umnožava i širi u koncentričnim krugovima – kazala je Severina.

Pjevačica je danas na Instagramu objavila nekoliko video zapisa iz Arene, a vjerojatno je najviše emocija izazvao video susreta nje i majke nakon samog koncerta. Za vrijeme koncerta Severina je nekoliko puta spomenula i majku, a na pitanje što joj je ona rekla na cjelokupnu situaciju kroz koju prolazi posljednjih dana, otkako je sud donio privremenu nepravomoćnu mjeru prema kojoj će Aleksandar živjeti s ocem, samo se nasmijala i rekla: – Moja mama je rekla da će ih sve prebiti!

Na objavljenoj snimci iz backstagea Severinina majka Ana došla zagrliti svoju kćer, a suradnici pjevačice skandirali su “Mama, mama”. Zbog ovog susreta zaplakale su i Severina i majka, a video je već pregledan preko 80 tisuća puta.

 

View this post on Instagram

 

Ma-ma! Ma-ma! Ma-ma! ❤️ #mama #themagictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) onKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime