SINJ Bobiji kreću s radom

Njihova zadaća je povećanje sigurnosti i bolja protočnost prometa, ali i pomoć turistima pri snalaženju na području Grada Sinja

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj sa svojim suradnicima Denisom Bobetom i Boženom Romac u Gradskoj vijećnici Grada Sinja organizirao je primanje za učenike i studente koji su primljeni u Prometnu jedinicu mladeži, a koji će tijekom ljetne sezone provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na području Grada Sinja.


Prijemu su nazočili načelnik PP Sinj Mislav Filipović Grčić, pomoćnik načelnika Duško Ugrin i izabrani kandidati Prometne jedinice mladeži „Bobby“ kojima je danas i prvi radni dan.

Na raspisani natječaj za prijem u prometnu jedinicu mladeži javilo se 20 zainteresiranih srednjoškolaca i studenata, a primljeno ih je 8 i to: 7 djevojaka i 1 mladić.
Njihova zadaća je povećanje sigurnosti i bolja protočnost prometa, ali i pomoć turistima pri snalaženju na području Grada Sinja.

U PP Sinj prethodno je provedena i obuka tijekom koje su se bobiji upoznali s načinom rada i zadaćama koje će obavljati. Radit će samostalno i uz policijske službenike Policijske postaje Sinj i svakako će u idućim danima biti od izuzetne pomoći.

Projekt financira Grad Sinj, a njegova provedba je u organizaciji PP Sinj.


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime