Severina totalno promijenila imidž te poručila: “Još uvijek hodam”

Popularna splitska pjevačica nastupom u Sloveniji završit će turneju "The Magic Tour", a posljednji koncert najavila je drastičnom promjenom imidža


Nakon koncerta u prepunoj zagrebačkoj Areni, Severina će idući vikend nastupom u Sloveniji završiti uspješnu turneju. Posljednji koncert najavila je sinoć na Instagramu, fotografijom na kojoj pozira potpuno promijenjenog imidža, odjevena u ružičasti komplet i štikle, s mrežastim čarapama. Pažnju je ipak u najvećoj mjeri privukla ružičastom bojom kose.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Still Walking 🚶🏻‍♀️ Ljubljana | Arena Stožice | 21.12. #themagictour #ljubljana #arenastozice #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

“Još uvijek hodam”, napisala je u objavi, vjerojatno aludirajući na tešku privatnu situaciju u kojoj se zatekla. Podsjetimo, Severina je nedavno nepravomoćnom odlukom Općinskog suda u Zagrebu izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Privremenom mjerom sud je odlučio da će dijete živjeti s ocem Milanom Popovićem, koji će ujedno samostalno odlučivati o njegovom zdravlju i obrazovanju, a majka ga ima pravo viđati tek dva puta tjedno i svaki drugi vikend.

Sud nije dopustio ni da sin prisustvuje njezinom nedavnom zagrebačkom koncertu, budući da je sutkinja zaključila kako pjevačica o njemu neće moći brinuti dok radi. Severina je nastup te večeri započela molitvama “Oče naš” i “Zdravo Marijo”, a pri kraju koncerta se  rasplakala izvodeći pjesmu “Rođeno moje”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Volim što se volimo 🙏🏻 #themagictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime