Na Izboru za Miss Adriatico Internazionale, održanom u Pescari, o kojem smo sinoć izvijestili (USPJEŠNE NA IZBORU LJEPOTE Dalmatinke osvojile tri titule na Izboru za Miss Adriatico Internazionale u Pescari), jedna od glavnih zvijezda bila je i Ava Karabatić.

Poznata splitska starleta prije nekoliko dana izrazila je želju da bude nova hrvatska predsjednica.

Pjevačica i spisateljica pozirala je na plaži Grand Hotelu Montesilvano poznatom fotoreporteru Željku Šunjiću u toplessu, gdje je Željko napravio ekskluzivni seksi editorijal.

U Grand Hotelu Montesilvano, tijekom Izbora za Miss Adriatico Internazionale, Ava Karabatić je otpjevala i svoju pjesmu, uz ovacije posjetitelja.

Iz Splita je Ava u Pescaru otputovala zajedno s Ivicom Jurišićem, vlasnikom licence za vlasnikom licence za Miss Adriatic Europe, te modelima Korinom Mladin, Doris Delić, Monikom Grubor i Petrom Restović.

Ava Karabatić je bila i članica Izbora za Miss Adriatico Internazionale, a uz nju u žiriju su bili i tenisač Andrea Silvestrone, te nogometaš iz Pescare Antonio Mantorella. Sve je svojim fotoaparatom zabilježio Željko Šunjić.3 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime