Iako nije bila posebno izražena, za nama je još jedna bura ovog ožujka. Prvi vikend kalendarskog proljeća proći će u znaku stabilnog i pretežno vedrog vremena s visokim temperaturama zraka i bez značajnog vjetra.

Petak donosi pretežno vedro vrijeme. Ujutro će puhati slaba bura, a danju slab vjetar pretežno zapadnih smjerova. Minimalne jutarnje temperature zraka u Zagori od 3 do 8°C, uz obalu i na otocima od 8 do 13°C. Danju natprosječno toplo s najvišim dnevnim temperaturama od 17 do 22°C.

Subota će biti pretežno vedra. Noću tiho ili slab burin, danju će puhati slab vjetar s mora. Jutro neznatno toplije, najviše dnevne temperature od 18 do visokih 23°C.

Pretežno vedro i gotovo tiho bit će u nedjelju. Ujutro je moguća sumaglica. Zadržat će se toplo s najvišim dnevnim temperaturama od 18 do 23°C.

Pretežno sunčano i još malo toplije s temperaturama do 24°C bit će tijekom ponedjeljka. Ipak, kasno navečer moguće je umjereno naoblačenje. Bit će to uvod u moguću promjenu vremena koja će nastupiti u utorak kada će ponegdje biti kiše, u višim planinama i snijega, a zapuhat će posljednja marčana bura uz zamjetan pad temperature zraka.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime