Kao što je ranije najavljeno, HNK Hajduk će u suradnji s KK Split, u cilju dodatnog povezivanja dva simbola grada, omogućiti svojim pretplatnicima ulaznicu za košarkašku utakmicu 6. kola HT Premijer lige u kojoj se 12. studenog u maloj dvorani na Gripama sastaju KK Split i KK Zadar.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane na Gripama, pa samim time i ograničene količine ulaznica, ova akcija će vrijediti do iscrpljenja kapaciteta fonda ulaznica.

Hajduk poziva sve zainteresirane pretplatnike da svoje ulaznice za utakmicu KK Split – KK Zadar preuzmu na sljedeći način:

– Vrijedi pravilo jedna pretplata/pretplatnička iskaznica-jedna dodatna ulaznica.

– Ulaznice će se preuzimati u tajništvu KK Split na Gripama od utorka do petka u terminima od 11 do 14 sati.

– Preuzimanje ulaznice će se omogućiti pretplatniku HNK Hajduk koji se legitimira važećom pretplatničkom iskaznicom HNK Hajduk za sezonu 2018/2019, uz predočenje osobnog dokumenta kojim potvrđuje identitet.

– Prigodom predaje dodatne ulaznice pretplatniku, ovlaštena osoba KK Split će provjeriti osobne podatke/status pretplatnika uvidom tablicu pretplatnika

– Predviđena je mogućnost je preuzimanja gratis ulaznice za pretplatnika od strane treće osobe za slučaj nemogućnosti preuzimanja ulaznice pretplatnika s udaljenijih lokacija (van Splitsko-dalmatinske županije) uz uvjet da treća osoba dostavi na uvid scan pretplatničke iskaznice i scan osobne iskaznice/putovnice kojom može potvrditi status pretplatnika.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime