Suniti Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenoj za ubojstvo Nina Ivankovića (55), vlasnika motela Villa Ivanković, u mjestu Buna kraj Mostara, određen je jednomjesečni pritvor.

U međuvremenu se otkrivaju novi detalji kobnog dana kad je ubijen Ivanković.

Kako saznaje Haber.ba iz policijskih krugova bliskih istrazi, ona je istražiteljima rekla kako nije namjeravala ubiti Ivankovića, da ne zna zbog čega je to učinila jer “se samo malo igrala pištoljem”.

Nakon što je shvatila da je Ivanković ubijen, kazala je da je skočila s trećeg kata motela, i to ravno u rijeku Bunu, pri čemu je polomila obje noge. No, policija je našla neke rupe u njenoj priči o skoku s trećeg kata. Prema preliminarnim rezultatima istrage, Hindić-Bošnjaković, kada se odlučila na bijeg, najvjerojatnije je skočila sa zida uz Villu, gdje su nađeni njene štikle i tragovi krvi, objavio je Avaz.

Pozvala taksi

U noći koja je prethodila ubojstvu, s njom i Ivankovićem u motelu je, piše Haber, bio i A. Š., od ranije poznat policiji, kojem je ona u jednom trenutku ušla u sobu. No, on ju je, piše spomenuti bh. portal, izbacio iz sobe. Što se u međuvremenu dogodilo između nje i Ivankovića, nije poznato, ali je ona oko šest ujutro pozvala taksi i u mostarskom prigradskom naselju Ilići se predomislila, kazavši taksistu da je vrati nazad.

Sat poslije susjed je čuo pucanj, a Hindić-Bošnjaković je ponovo pozvala taksi i odvezla se do Turbeta kod Travnika, gdje se preksinoć u 20 sati predala policiji.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime