Povodom proslave 50 godina od osnutka Nogometnog kluba OSK iz Otoka sprema se velika nogometna fešta. A na feštu i u goste stiže mu vodeća momčad u prvenstvu, HNK Hajduk.

U sklopu proslave rođendana, u Otoku je predstavljena i klupska monografija te je održana i Svečana akademija, a okupile su se i mlade i stare generacije Otočana. Time su samo potvrdili da budućnost nogometa u ovom kraju nije ni najmanje upitna.

Utakmica s Bijelima na rasporedu je u 17 sati. Ove dvije momčadi su tijekom 50 godina OSK-a već odigrali jedan prijateljski dvoboj. Bilo je to 26. kolovoza 1992. godine. Završilo je pobjedom Bijelih 1:7, momčad je vodio Stanko Poklepović, kapetan je bio Slaven Bilić, a igrali su i Vatroslav Mihačić, Sandro Tomić, Tomislav Erceg, Milan Rapaić, Dean Računica, Darko Butorović, Ardian Kozniku, Stipe Balajić, Stjepan Andrijašević, Mario Novaković, Ante Ivica

Na današnjoj utakmici s Hajdukom posljednji put će dres seniorske momčadi OSK-a odjenuti Petar Bašić-Bosi. Kao igrač za OSK je nastupio u 168 utakmica dok je u ulozi trenera-igrača bio 112 puta.

Ovim putem organizatori još jednom pozivaju na veliku nogometnu feštu uz napomenu da se ulaznica može kupiti po cijeni od 30 kuna.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime