RIJEŠEN “MISTERIJ” Građani moraju obilazno do kuća zbog – HEP-a! Grad: “Kaznit ćemo ih”

"Kooperant je 'zakopao' više nego što treba, tako da se ne može proći", kaže nam pročelnikNakon što smo objavili vijest da je zbog radova zatvorena Ulica put Žnjana, te da su okolnosti koje su dovele do zatvaranja ove ceste za sav promet u najmanju ruku čudne, tijekom večeri dobili smo pojašnjenje iz Grada Splita.

– Radove izvodi HEP. Grad Split im je dao prometnu suglasnost, ali da se radi traka po traka. Na terenu se vidi da su napravili dobru prometnu signalizaciju, ali kooperant je “zakopao” više nego što treba, tako da se ne može proći.

Kontaktirali smo HEP i tražili smo da što prije izađu na teren i riješe problem. Na izvid je poslan komunalni redar, te ćemo kazniti podizvođača jer je zatvorio cestu, a nije smio – kazao nam je Damir Ordulj, pročelnik upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, redarstvo i mjesnu samoupravu Grada Splita.

Ono što je neobjašnjivo je da se vozače obavještava da se promet odvija obilazno tek nakon što dođu na mjesto gdje se izvode radovi, umjesto da je obavijest o zatvorenoj ulici postavljena na njenom početku!Dakle, dragi stanovnici ovog grada, to što morate zaobilazno do svojih kuća, kriv je HEP!

RANIJE OBJAVLJENO:

Za sav promet zatvorena cesta na Žnjanu: “Upozorio sam ih da se to ne smije raditi”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
7
Hagić
5
Hmmm
1
Plač
6
Grrr
26
Molim?
9

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime