RIJEČI KOJE BOLE Shrvana Meri Cetinić nakon gubitka kćeri: “Najtužniji rođendan”

Popularna glazbena diva je dirnula obožavatelje

Diva hrvatske glazbene scene Meri Cetinić danas slavi 68. rođendan, prvi otkako je ostala bez voljene kćeri Ivane Burić. Povodom svog rođendana na Facebook profilu napisala je dirljivu objavu koja je malo koga ostavila ravnodušnim.


– Najtužniji rođendan – napisala je i dirnula obožavatelje koji su joj pisali čestitke, ali i poruke podrške.

– Draga Meri možda niste ni svjesni koliko ima nas koji vas volimo i cijenimo kao umjetnicu i kao prekrasnu osobu. Uz svu tugu koja vas je snašla želim samo da ostanete pribrani, da nam i dalje objavljujete svoje stavove i lipe priče. Budite nam jaki – napisala joj je pratiteljica.

– Ovdje riječ zastaje u grlu. Samo vas suznim okom grlim oko srca – emotivna je bila jedna obožavateljica.

Podsjetimo, pjevačica Meri tužnu vijest o smrti kći Ivane podijelila je 2. lipnja na Facebook profilu.


– S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC Split u 44-oj godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talenat, humor… činile su naš život sretnim, prepun ljubavi… Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno… Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama… a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu… Tvoje stotine puta ponavljano “Mami, I love you” odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi…… – napisala je tužna majka, piše 24 sata.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
11
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime