RAJ JE U DALMACIJI Imamo dva najljepša prirodna bazena Europe!

Još jedno veliko priznanje i promocija hrvatskog turizma

Nakon najljepših plaža u Europi i najpoželjnije ljetne destinacije, dva dalmatinska prirodna bazena vode su proglašena za jedne od najljepših u Europi.


Portal European Best Destination, na kojem su hrvatske ljepote čest gost, objavio je listu najljepših prirodnih bazena Europe, a mjesto na listi su zauzela dva hrvatska bisera.

Radi se o Nacionalnom parku Krki i Modrom jezeru kod Imotskog.

“Krka se nalazi nedaleko od predivnih gradova Šibenika, Splita, Zadra, Nina, Dubrovnika. Ne možeš dočekati da rezerviraš avionsku kartu? U Hrvatskoj, jednoj od najljepših zemalja Europe, očekuje te nezaboravan izlet, a Nacionalni park Krka jedan je od najljepših nacionalnih parkova u Europi. Njegovi slapovi će vas očarati, a kupanju u takvom okruženju nećete odoljeti”, piše European Best Destinations.

https://www.instagram.com/p/Bn1JUrAHg0K/?hl=hr&tagged=krka

“Kad se stijene (vapnenačke primjerice) otapaju, nastaju jezera. Jedno od njih je pored Imotskog u Hrvatskoj. Imotski se nalazi ne pretjerano daleko od obale i prelijepog grada Makarske koji isto vrijedi posjetiti. Ovo prirodno jezero je 800 metara dugo i 500 metara široko”, napisali su iz European Best Destinations.https://www.instagram.com/p/BHK274bgXwl/?taken-at=344215154

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime