U posljednja četiri dana u Pakoštanima nepoznati počinitelj je provalio u brod u vlasništvu 65-godišnjaka odakle je otuđio nekoliko signalnih raketa. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa četvrtaka na petak u Preku nepoznati počinitelj je iz dvorišta kuće otuđio dva bicikla u vlasništvu 51-godišnjeg njemačkog državljanina. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U posljednja tri dana u Ulici Edvina Androvića u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 22-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer poslijepodne u Pagu nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 43–godišnjakinje otuđio dva mobitela. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju poslijepodne u Biogradu na parkiralištu u koncesiji 33-godišnjaka nepoznati počinitelj je s naplatne kućice parkirališta otuđio zastavu RH. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.