Pulmolog o prosvjedu protiv mjera: “Ovo je gomila primitivaca koji nameću svoj iracionalan stav koji ugrožava druge”

"Radimo u preteškim uvjetima, a vi se ismijavate sa svima nama"


Hrvatski pulmolog Saša Srića komentirao je današnji prosvjed protiv mjera za borbu s koronavirusom.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

– I kada čovjek pomisli da su se pojedini naši sugrađani i sugrađanke osvjestili prepoznajući sve alarmantniju i nastavi li se istim trendom i situaciju u kojoj bi vrlo lako mogao kolabirati zdravstveni sustav koji je već sad na aparatima opet danas nedopustivi i iracionalan prosvjedni skup koji je krenuo iz Zagorja a sada se eto intenzivirao na Trgu bana Jelačića kršeći dozvoljen broj okupljanja.

I opet negatori i teoretičari zavjere koji smatraju da je korona izmišljena i da su prizori iz bolnica pretpostavljam fotomontaže sada već ozbiljno ugrožava zdravlje i živote svih onih koji se drže propisanih mjera. Da slažem se da su mjere neadekvatne ali u smislu da su preblage i da nisu urodile plodom. I da potencijalni policijski satovi i lockdowni će se ovakvim pristupom teško izbjeći.

Broj zaraženih se povećava kao i onih na respiratorima a biljžimo i rekorde umrlih kao i prenatrpanost bolnica a osobito KB Dubrave kao trenutno Covid bolnice što mogu posvjedočiti vlastitim primjerom. Po 70 pacijenata i više Covid oboljelih na kisiku na 2 liječnika i nekoliko sestara. Radimo u preteškim uvjetima a vi se ismijavate sa svima nama.

Ovo je sve samo ne legalan prosvjed. Ovo bih nazvao gomilom primitivaca koji nameću svoj iracionalan stav koji ugrožava druge.
Takve i slične akcije treba zabraniti jer eto za par dana povećanje brojke i tako u nedogled.
OSTANIMO I POSTANIMO ODGOVORNI!!! – napisao je na svom Facebooku.Moja reakcija na članak je...
Vau
10
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
2
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime