Ivica Puljak iz stranke Pametno komentirao je izjavu čelnika MOST-a, Bože Petrova, da se gay parovima ne bi smjelo dopustiti posvajanje djece.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Božo Petrov kaže da gay parovi ne trebaju udomiti djecu. Ne znam kako vama, ali meni strašno idu na živce likovi poput njega, Ivice Šole, Nina Raspudića i ostalih sličnih “intelektualaca”, koji nemaju niti tračak onog kršćanstva kakvog ja zamišljam, koji voli sve ljude bez obzira na nacionalnost, seksualnu sklonost, obožavanje NBA tima ili slično.

Upravo sam se vratio s druženja s francuskim kršćanima (i ateistima, u njihovoj crkvi, u kojoj su sve svi osjećali ugodno) i u njima ima više ljubavi i tolerancije nego u svim ovim velikim Hrvatima i vjernicima koji se pojavljuju u našim medijima i na tome grade svoju lukrativnu političku i akademsku karijeru.

Zato se svi vjernici trebaju svim silama boriti da se crkva pod hitno, apsolutno i striktno odvoji od države, da je se ne financira iz proračuna ni pod razno, isto kao što je u Francuskoj. Tako će nam svima biti bolje – napisao je Puljak zaključivši riječima “riješit ćemo se iz javnosti jednom zauvijek likova poput Bože, Nina, Šole i sličnih likova iz polusvijeta”.

 

 6 KOMENTARI

 1. “kršćanstva kakvog ja zamišljam, koji voli sve ljude” – kaže on, a prije toga reče_
  “meni strašno idu na živce likovi…”

  Ljubav na primjeru. Govoriti nekom kakav će biti, a on sam nije sposoban. Nek te Bog blagoslovi, da oslobodiš mržnje brate.

 2. PORUKA SDP-EU,
  POŠTOVANI DRUGOVI IZ SDP-EA
  BIRAJTE PREDSJEDNIKA ,VOĐU , KOJI ĆE BESPRIJEKORNO,NEKOMPROMISNO, PROVODITI PROGRAM KOJI ORGANIZACIJA,ODNOSNO,PARTIJA ,DONESE NA SVOJIM,STATUTOM ODREĐENIM INSTANCIJAMA.BIRAJTE PREDSJEDNIKA KOJI JE MARXISTIČKO-FILOZOFSKI OBRAZAOVANA OSOBA I KOJA SE NA TOM PODRUČJU DJELOVANJA PREDICIRALA U SVOM ŽIVLJENJU I POLITIČKOJ PRAKSI,ODNOSNO,DJELOVANJU. JER DANAS SU VREMENA , OVA NAŠA, KOJA ŽIVIMO ,PRED VELIKIM IZAZOVIMA,JER JE LJUDSKI UM DOSTIGAO VISOKI STUPANJ SVIJESTI,ONE INDIVIDUALNE I DRUŠTVENE ,KOJA SE MJERI VISOKIM STUPNJEM PROIZVDNIH MATERIJALNIH SNAGA, KOJE SE MJERE SVEMIRSKM ARŠINIMA.JER DANAS TIM MATERIJALNIM SNAGA PREBIREMO PLANETARNE SUSTAVE I NJIHOVE ODNOSE, A KOJE SU UVJEK POLAZNA OSNOVA ZA ODREĐENJE DRUŠTVENIH I DRUŠTVENO PROIZVIODNIH ODNOSA , IZ KOJIH,KAŽE MARX, EMANIRAJU SVI DRUGI ODNOSIO, A ONI NA TOM STUPNJU RAZVOJA PROIZVODNIH SNAGA ZAHTJEVAJU UKIDANJE PRIVATNOG VLASNIŠTAVA, KOJE JE POSTALO OPĆA KOČNICA RAZVOJA OPĆE PROIZVODNIH SANGA, I NA TOM STUPNJU VLADAJUĆIH DRUŠTVENIH ODNSA. POŠTOVANI DRUGOVI IZBJEGAVAJETE SE KITITI RETORIKOM KOJA PRIZIVA DEMOKRACIJU,TU KAPITALISTIČKU ,OFUCANU ,KURTIZANU .IZBACITE RIJEČ DEMOKARCIJA , UOPĆE ,IZ VAŠE KONUNIKACIJE ,JER JE ONA ,U TOM SVOJSTVU U KOJEM SE UPOTREVLJAVA ,SAMO JEDAN LEKSEM ,IMENICA KOJA JE IZGUBILA SVOJU SEMANTIČKU I SEMAZIOLOŠKU SUŠTASTVENOST. HEGEL I MARX,O DEMOKRACIJI GOVORE U PRENOSNOM ZNAČENJU ,KAO SUŠTASTVENIM DRUŠTVENO-PROIZVODNIM ODNOSIMA.
  DRUGOVI, SDP-EOVCI,BIRAJTE PREDSJEDNIKA KOJI ĆE BITI VOĐA ,U SMISLU KAO MARXISTA ,KOJI ĆE ZNATI BITI POKRETAČ SVE NOVIH I NOVIJIH INCIJATIVA KOJE ,DANAS VIŠE NEGO IKADA,MORAJU BITI PRIMJERENE DOSTIGNUTOM STUPNJU ,SVEMIRSKE TEHNIKE I TEHNOLOGIJE ,KOJA SE RASPROSTRLA I DALJE SE RASPROSTIRE U SVE PORE DRUŠTVENOG ŽIVOTA I POSTAJE OPAĆE DRUŠTVENO VLASNIŠTVO, PA PREMA TOME, APSOLUTNO ODBACUJE PRIVATNO VLASNIŠTVO KAO KOČNICU RAZVOJA OPĆE DRUŠTVENOG NAPRETAKA I PERSPEKTIVE RAZVOJA, JER NJENE MOĆI SU SAMO I ISKLJUČIVO DRUŠTVENOG KARAKTERA .PA DANAŠNJE NJENE PROIZVODNE MOĆI SU 2OX VEĆE U STVARANJU I PROIZVODNJI SVIH VRIJEDNOSTI U ODNOSU NA ONU TEHNIKU I TEHNOLOGIJU IZ 7O-DESETIH GODINA PROŠLOG STSOLJEĆA.
  PA BI VAŠ NOVI PREDSJEDNIK BIO PRAVI PREDSJEDNIK ,AKO BI IMAO POLITIČKO-MARXISTIČKO-FILOZOFSKE SPOSOBNOSTI ,DA VAM PREDLOŽI I MARXISTIČKO.-FILOZOFSKI OBRAZLOŽI,KAO DIJALEKTIČKO-MATEREIJALISTIČKU POTREBU ,ODNOSNO, NUŽNOST ,DA ODMAH , POKRENETE REVIZIJU PRETVORBE I PRIVATIZACIJE ,KOJU JE PROVODLIKA TUĐAMANOVA KATOLIČKO-ZLOČINAČKA FALANGA ,DEVEDESTIH GODINA PROŠLOG STOLJEĆA ,KADA JE KAO EŠALON STEPINČEVSKIH TERORISTA IZ ZAPADNE EVROPE ,U SLUŽBI ZAPADNE SVETE ALIJANSE(ATLANSKOG-PAKTA ,KAO TEROTISTIČKE VOJNE KASTE.CHOMSKY)IZVRŠILA AGRESIJU NA SOCISJALISTIČKU,SAMOUPRAVNU REPUBLIKU HRVATSKU, I TOM PRILIKO,JU DEVASTIRALA, NAPRAVILA VJERSKO-ZLOČINAČKU-HOLOKAUSTSKU ČISTKU, DIJELEĆI HRVATSKE GRAĐANE NA ONE NAŠE I ONE DRUGE I DRUGAČIJE. DRUGI ,APSOLUITNI ZADATAK BI TREBAO BITI PITNJE IZLASKA IZ EVROPSKE UNIJE KOJA JE AMREIČKO-VATIKANSKA LATIFUNDIJA.U ISTO VRIJEME SE TREBA POKRENUTI PITANJE IZLASKA IZ TERORISTIČKO-ZLOČINAČKE KRŠAČANKO-KASTINKE ORGANIZACIJE ,SVETE –ALIJANSE U KOJU SU NAS UVELI TUĐAMANOVA, ZLOČINAČKO-KATOLIČKA FALANGA. ‘POSLIJE SLIJEDE PROMJENE DRUŠTVENIH ODNOSA,ONIH PROIZVODNIH,ŠTO ZNAČI ,UKIDANAJ PRIVATNOG VALSNIŠTVA KOJE JE OSNOVNI UZROK SIROMAŠTVA,ZAOSTALOSTI I UNUTRAŠNJIH PODIJELA.
  ETO ,TO BI BILA NOVA, POLITIČKO-MARXISTIČKA FIZIONOMIJA SDP-EA ,JER SVAKO DRUGO I DRUGAČIJE VAŠE POLITIČKO DJELOVANJE BI BILO POLITIČKO-SUUČESNIOŠTVO U PRODUŽAVANJU TRAJANJA ROBOVSKO-KASTINSKIH ODNOSA, I ROBOVSKIH PROIZVODNIH ODNOSA ,NA NIŽEM STUPNJU STANDARDA ŽIVLJENJA OD ONOG KOJEG SU IMALI GRČKI ROBOVI U DOBA PERIKLOVE DRŽAVE.
  .

  • Druže Frano marksizam je umro. Nažalost ne kao ideologija, jer još uvijek živi i u mlađima od tebe, nego kao praksa koja usrećuje ljude. Marksizam je najveće zlo u ljudskoj povijesti koje nas je snašlo. U želji da usreći čovječanstvo samo u XX. stoljeću ugasio je preko sto milijuna života. Pet puta više nego sva ostala zla toga stoljeća zajedno. Druže Frano ti ti dobro znaš, ali ustraješ u tome jer si nepatvoreno zao čovjek! To gore normalna osoba ne može napisati!

 3. Ja sam mislio kako navedeni dovode u pitanje Standardni model u fizici čestica, koji je toliko savršen da nije u stanju uključiti gravitaciju. Kad ono, ekipa raspravlja o pitanjima iz svoje domene (psihijatrija, teologija….), a -svakom-loncu-poklopac- se žali kako ga to živcira, pa im nudi svoje modele…. Za jednog intelektualca jadno i neporebno.

 4. PORUKA HRAVTSKIM RADNICMA KOJI TRAŽE ZAPOSLEN JE PO NJEMAČKOJ!!
  EJ VI JUGODSLAVENSKI SAMOUPRAVLJAČI,KOJI IZGUBIŠTE SVOJE STEČEVINE I SVOJE SAMOUPRAVNE TEČEVINE OD TUĐMAN – ŠUŠKOVE GARDE STEPINČEVSKIH KATOLIKA,POTOMAKA STEPINČEVIH DRAKULA I VAMPIKRA , RUŠITELJA SAMOUPRAVNOG SOCIJALIZMA ,OSTAJTE OVDJE, JER VAS TUĐE SUNCE ,TAMO U ŠVABIJI ,NEĆE TAKO GRIJATI KAO ŠTO VAS JE OVDJE GRIJALO ONO VAŠE SOSCIJASLISTIČKO-SAMOUPRAVNO SUNCE VAŠEG NEBA ,KADA STE VI BILI ONI KOJI STVARAHU NOVA MATERIJALNA DOBRA I NJIMA UPRAVLJAHU .
  OSTAJTE OVDJE I URLIKNITE ,D O S TA ,STEPINČEVSKOG KATOLICIZMA I KRŠĆANSKE KLASNE DEMOKARCIJE.!!! HOĆEMO SVOJE ,HOĆEMO ONO ŠTO JE NAŠE ,KOJE SU NAM U AMANET OSTAVILI NAŠI PRECI ,BORCI-ANTIFAŠIZMA- KOJI U NARODNO-OSLOBODILAČKOJ BORBI POBJEDIŠE STEPINČEVE -USTAŠKO -KOLJAČKE HORDE RAZVRATNIH KRVOLOČNIH KATOLIKA NACI-KOLJAČKE -BOŽJE DRŽAVE I NJEOG GOSPODARA III-ĆI REICH.
  TO JE JEDINI I ISPRAVNI PUT SLOBODE ,JER DRUGOG PUTA NEMA NITIĆE GA B ITI!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime