Uoči koncerta Cubisma na Krafting festivalu ispred makarske publike nastupio je poznati splitski čokolater i vlasnik Nadaline – Marinko Biškić.

– Budući da je Krafting jedan predivan festival craft proizvođača, a ja sam jedan od njih, zapravo, u čokoladnom svijetu jedini hrvatski craft proizvođač ‘bean to bar’, to me razlikuje od ostalih čokolatera. To je naziv koji označava da se u istom pogonu prži kakao i proizvodi čokolada – rekao je Biškić.

U ovom posebnom nastupu pratio ga je bend Sunnysiders sa kojim surađuje već neko vrijeme.

– To su moji prijatelji i onda par pjesama otpjevam sa njima kao gost. Jako mi je drago nastupati sa Hrepom jer je vesela atmosfera. Oni jako dobro znaju osjetiti te vibre koje su meni potrebne na bini. Par pjesama radi osvježenja i onda uvijek nakon toga prezentiramo neku od naših čokoladnih singlica. Pjesmu “Od zrna do čokolade” koju smo izdali prije pola godine, napisao je Hrepa. Pjesma govori o tome kako se proizvodi čokolada. Odsvirao je bend koji se zove Cacao all star bend u kojem je Hrepa, Antonija, Belan i ja. Belan se pridružio projektu i onda smo ga nazvali Cacao all star bend. Pjevamo o tome kako se proizvodi čokolada na čokoladnoj ploči. Zato je to ljudima tako interesantno – kazao je Biškić.

Posjetitelje je posebno oduševila čokoladna ploča.

– Meni je drago kad ljudi to vide. Iako sam ja prvi singl na čokoladi napravio prije 6-7 godina i svake godine ili dvije izdamo neku novu pjesmu, ljudima je to još uvijek iznenađenje; naročito kad skinem ploču sa gramofona i kad je zagrizem pa izazove salve smijeha – poručio je najbolji splitski čokolater.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime